Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ekinci, köylerde 1,5 yılda kanalizasyon sorunu bitecek
Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkan adayı  Mehmet Ekinci basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluştu.
 
Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığının bir otelde düzenlediği basın toplantısına Ak Parti Eyyüpiye ilçesi Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Ak Parti ilçe Başkan Süleyman Elgün, Ak Parti SKM Başkanı Mustafa Ağar, Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat üyeleri, ve basın mensupları katıldı.
 
Yapacakları icraatları anlatan Ak parti Eyyübiye İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci  “Eyyübiye ilçesi 362 bin nüfuslu bir ilçe, merkezde 36 kırsalda da 115 mahallesi olan bir ilçe, yaklaşık 1 milyon 600 dekarlık bir ilçe, oldukça geniş bir alana sahiptir.” Dedi. Başkan Adayı Ekinci; “Doğuya taraf giderseniz 120 kilometrelik bir mesafe, batıya doğru giderseniz 30-35 kilometrelik bir mesafe, güneye doğuya giderseniz 50 kilometrelik bir mesafe çok geniş imkânlara sahip bir ilçedir. Bizim hedefimiz 1.5 yıl içerisinde özellikle kırsal alanlarda kanalizasyonsuz, kilitli parkesi olmayan bir köy kalmayacak böyle bir hedefimiz var. Eyyübiye mahallesi sınırları içerisinde kalan yerlerde özellikle çarpık kentleşmenin çok olduğu, bulvar ve sokak noktasında çok sıkıntıların olduğu, caddelerin dar olduğu, işte konut sorunun had safhada olduğunu hepimiz biliyoruz ve Allahın izniyle bunları çözeceğiz. Oradaki halkında katılımıyla kentsel dönüşüm yapılacak, bazı yerlerde uydu kentler kuracağız ama insanlarımızın bu sorunun çözeceğiz. Direkli’den Yenice’ye kadar birçok mahallemizde tapu sorunu var arkadaşlar. Tapu konusunda belediye ve milli emlağa bağlı olan yerler hızlı bir şekilde çözülecek, şahıslara ait olan yerlerde ise biz vatandaşımızın yanında yer alacağız ve vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Eyyübiye 31 ilden büyük bir ilçe dolayısıyla burada da şehir kendiliğinden hem kentsel alanda hemde sosyal alanda dönüşecek. Eyyübiye’de alış veriş merkezleriyle, sosyal donatılarıyla, camisiyle, parklarıyla hatta göletleriyle güzel kentler kuracağız. Dedi. 

)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49