Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 2018 yılı programını görüşmek üzere, gruplar halinde, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Sık sık merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Ekinci, 2018 yılı programını da muhtarlarla birlikte yapıyor. Önceki gün Vergili mahallesinde düzenlenen kırsal mahalle toplantıları Olukyanı mahallesindeki toplantıyla devam etti. Olukyanı Mahalle Muhtarı Osman Kaya’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya kırsal mahalle muhtarlarının yanı sıra bölge kanaat önderleri de katıldı. muhtarlarla bir araya gelmeden önce Olukyanı İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Ekinci, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okul öğretmeni tarafından talep edilen çevre düzenlemesi için ilgilileri talimatlandıran Başkan Ekinci öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.

Muhtarlarla 2018 yılı programını görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Eyyübiye Belediyesi olarak merkez ve kırsal mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz süre zarfında yaptıklarımız ve 2018 yılı programıyla ilgili sizlerle istişarede bulunuyoruz. Bugün de bu kapsamda bir araya geldik. Sizlerin ilgili birim müdürleri arkadaşlara ileteceğiniz talepleriniz alındıktan sonra bunlar bu yılki programa dahil edilecek. Her zaman için aranızda bulunan bir Belediye Başkanı ve ekibi olarak bundan sonraki süreçte de sizlerle bir araya gelemeye devam edeceğiz. Bir diğer husus ta şu; sın birkaç yıl içinde millet olarak badireler atlattık. Bunları atlatmamızın başlıca sebebi, birlik ve beraberlik içinde hareket etmemizdir. Etrafımızda İslam coğrafyasının olduğu bütün yerlerde çekilen sıkıntılar eziyetler hepimizin malumu. Yine mazlum ve mağdurların sesi olan liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu konudaki duruşunu hep beraber görüyoruz. Bizler de bazen dualarımızla bazen de seçim günü geldiğinde oylarımızla onu destekliyoruz. Böylesine zorlu bir süreçten geçerken millet olarak bir olmak, beraber olmak durumundayız. Saflarımızı ne kadar sıklaştırırsak oyun yapanların oyununu bozmuş oluruz. Bizler bu oyunları bozarken bizler de insanlarımızın hak ettiği hizmetleri getirmek durumundayız. Bu hizmetleri ertelemeden ve ötelemeden yapmak durumundayız. Ben bir kez daha katlım gösteren herkese şükranlarımı sunuyorum. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49