Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Gündemi Değerlendirdi
  Eyyübiye Belediyesi tarafından Atatürk Ormanı’nda iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkan’ı Atatürk Ormanı’nda düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğinin ardından Ekinci gündemi değerlendirdi.
Ekinci, “Yeni kurulan ilçelerin hepsinde hizmet binası ile ilgili eksikler vardır. Bizim İlçemizde bu eksiklik biraz daha fazla. Binamız ile ilgili şu anda tespit ettiğimiz 2 yer var. Bunların alan projesini de hazırlamış durumdayız. Vakıflar Genel Müdürlüğüne ve Milli Emlak’a ait olan yer ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Vakıflara ait olan yer biraz daha merkezi, halkın ulaşabilmesi konusunda daha rahat olan bir yer. Milli Emlak’a ait olan yerde daha çok şehrimizin önümüzdeki yıllarına hitap edecek, şehrin gelişimini yönlendirebilecek bir yer. İkisi için de istişarelerimizi yapıyoruz. “dedi.
Ekinci “Şanlıurfaspor, Şanlıurfa’nın ortak değeri marka değeri. Dolayısıyla Urfaspor bir ilçeye mal edilemeyecek kadar büyük bir takım. Şuanda yeni bir yönetim ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında gerek ilimizin yöneticileri ile gerek eski futbolcularımız ile bir araya geliyoruz. İdari ve mali yönden yönetilebilir bir Şanlıurfaspor oluşturabilmek için bir uğraş içerisindeyiz. Listeler ile ilgili daha geniş tabanlı bir katılım sağlamak adına kongre donduruldu ve bu cumartesi de inşallah liste sunulmuş olacak. Biliyorsunuz Şanlıurfaspor şu anda maddi anlamda sıkıntılı ve bir yerde artık yönetilemez bir duruma gelmiş. Bununla ilgili olarak Fethi Şimşek’in de maddi anlamda ciddi katkıları var. İyi niyetle yapılan çalışmalar fakat yönetimi konusunda eksikler olduğunu hep beraber görüyoruz. Ben bu vesile ile şunu da ifade etmek istiyorum. Şanlıurfaspor’un şuanda yaklaşık 38,5 milyon lira borcu var. Bunun 25 milyonu yöneticilere, 15 milyona yakını da gerek federasyon gerek eski ve yeni futbolculara olan borçlar. Bu borçların yönetilebilir bir duruma gelmesi adına da çalışmalarımız sürüyor.  Yönetim kurulu listesi bildiğiniz gibi 15 kişiye düşürülmüş ve Şanlıurfaspor’un içerisinde bulunduğu darboğazdan dolayı yöneticilerimizden çok ciddi anlamda maddi katkı da bekliyoruz. Burada eski futbolcularımızdan, bu işi bilenlerden de istifade etmek istiyoruz ama danışma kurulumuz var, başka alanlarda da çalışmalar var. Biz deneyimli ve eski futbolcularımızdan istifade edeceğiz. bir taraftan da transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Teknik ekip ver futbolcu konusunda görüşmelerinin olduğunu belirten Ekinci “Transferler ve yönetim kadrosu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Gerek teknik kadro gerek futbolcular konusunda yaklaşık 1 haftadır görüştüğümüz, görüşmekte olduğumuz kişiler var. Bu çalışmalar belli bir süreci gerektiriyor. Biz Şanlıurfaspor’un içerisinde bulunduğu darboğazdan dolayı düşük maliyetli ama savaşan futbolcuları arıyoruz. Listelerimiz, görüşmelerimiz, ön görüşmelerimiz, kesinleştirdiklerimiz var. Bunları zaman içerisinde sizlerle paylaşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49