Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Eyyübiyelilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeyi karış karış dolaşıp vatandaşların evlerine misafir olmayı sürdürüyor. Gerçekleştirdiği çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşı dinleyip sorunlarını paylaşan Başkan Ekinci, vatandaşların ilgisiyle karşılaşıyor. Başkan Ekinci, ilçenin değişik mahallelerinde çoğu habersiz gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerde vatandaşların evlerine misafir oluyor. Beraberinde eşi Ayşe Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe ve Gençlik Kolları Üyeleri ile Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sokak sokak dolaşan Başkan Ekinci, yardıma muhtaç vatandaşların sesine de kulak veriyor. Kendisine iletilen taleplerin çözümü için de ilgililere talimat veren Başkan Ekinci ve beraberindekiler son olarak; Kadıoğlu, Muradiye,Hayati Harrani ve Eyüpnebi mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Maddi durumu yerinde olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını gideren Başkan Ekinci, gerçekleştirdiği hasta ziyaretlerinde evde bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Başkan Ekinci,” Vatandaşlarımızla iç içe olamaya devam edeceğiz.” Dedi.

Mahallelerde yaptığı çat kapı ev ziyaretleri hakkında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mağdur, mazlum ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarla bir arada olmayı sürdüreceklerini belirtti. Başkan Ekinci,” Mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Eyüpnebi, Hayati Harrani, Muradiye ve Kadıoğlu mahallelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gezilerimizde bizlere; Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları ile Kadın Kollarından arkadaşlarımız ve Sosyal Yardım Müdürlüğünden ekiplerimiz eşlik ediyor. Gezip dolaştığımızda ihtiyaç sahibi insanlarımıza gerekli yardımları anında yapıyoruz. Sosyal Devlet ve Sosyal Belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye çalışıyoruz. Yine aynı hızla ulaşamayacağımız insanımız kalmayacak şekilde onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz. Sosyal Yardım Müdürlüğümüz aracılığıyla bugüne kadar 50 bin ev ziyareti gerçekleştirdik. Yaklaşık 40 bin aileye de yardımda bulunduk. Bundan sonraki süreçte de gerek müdürlüğümüz gerekse de vakfımız aracılığıyla mağdur, mazlum ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşmayı sürdüreceğiz. İnşallah sıkıntıların azaldığı, halkın memnuniyetinin daha da arttığı dönemleri hep birlikte yaşarız. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49