Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sabahın erken saatlerinde esnaf ve vatandaşın arasına karışıp, talep ve istekleri birinci ağızdan dinlemeyi sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin son mahalle gezisi Hacı Bayram ve Şıh Maksut mahalleleri oldu. Hacı Bayram mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir, Şıh Maksut mahalle Muhtarı Ahmet Çiftçi, Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği mahalle gezilerinde esnaf ve vatandaşlar Başkan Ekinci’ye yoğun ilgi gösterdi. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, talep ve isteklerini de bizzat Başkan Ekinci’ye iletti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ilk durağı Hacı Bayram mahallesi oldu. Başkan Ekinci, Muhtar Akdemir ve birim müdürleriyle birlikte esnafa hayırlı işler temennisinde bulunup, Eyyübiye Belediyesi’nin yapımına destek olduğu taziye evinde incelemelerde bulundu. Daha sonra Şıh Maksut mahallesinde de esnaf ve vatandaş gezisi gerçekleştirip incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, vatandaşların yeşil alan talebi için alan taramasında bulundu. Kamulaştırma yoluyla yapılabilecek hizmetler hususunda vatandaşların biraz daha duyarlı olmaları gerektiğini belirten Başkan Ekinci,” Vatandaşlarımızdan isteğimiz, kamulaştırma esnasında piyasa değerini baz almalarıdır.” Dedi.

Mahalle gezileri hakkında açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Sabahın erken saatlerinde mahalle gezilerimiz devam ediyor. Bugün de burada Şıh Maksut ve Hacı Bayram mahallesini geziyoruz. Hacı Bayram mahallesinde Eyyübiye Belediyesi olarak yapımına destek çıktığımız taziye evini ziyaret ettik ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Taziye evi aynı zamanda çok amaçlı salon olarak ta kullanılacak. Burada inşaat ve yapım çalışmaları kısa sürede içinde bitirilip, çevre düzenlemesi de ekiplerimiz tarafından yapıldı. Buradaki salonumuz açılışa hazır hale getirildi. Tabi mahalle gezilerimiz kapsamında vatandaşlarımızla bire bir görüşmeler yaptığımızda vatandaşlarımızın bizden talepleri oluyor. Özellikle Hacı Bayram mahallesinde okul talebi sıkça karşılaştığımız bir talepti. Burada okul sorunu adeta kangren haline gelmiş bir durumdu. Biz de bu duruma el attık. Yapılan girişimler sonucu okul ihalesi yapıldı ve kısa süre içinde inşaatına başlanacak. Yine Şıh Maksut mahallemizde de vatandaşlarımızın park talepleri vardı. Biz de alan taraması yaptık ve uygun görülen bir noktaya inşallah kamulaştırma yoluyla yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızdan ricamız kamulaştırma yapılırken piyasa değeri ne ise o değerden bizden talepte bulunmalarıdır. İşin içine belediye girince vatandaşlar da farklı taleplerde bulunuyorlar. Biz hizmet yaparken belli bir bütçemiz var. Bu bütçeyi de belli bir şekilde ve hakkaniyetli bir şekilde dağıtmamız gerekiyor. Bizler bu hizmetleri yaparken özellikle vatandaşlarımızın sosyal alan ihtiyacını giderme amacıyla yapıyoruz. “dedi.

Mahalle Muhtarları Akdemir ve Çiftçi de mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaEyyübiyeEkıncı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49