Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor voleybol abıde tıt 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Çat Kapı Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeyi karış karış dolaşmaya devam ediyor. Sık sık vatandaşlarla bir araya gelip onları ziyaret eden Başkan Ekinci, talepleri de birinci ağızdan dinleyip bunların çözümünü de yerinde sağlıyor. Gün içinde olumsuz hava şartlarına rağmen, Ak Parti Eyyübiye İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri ile Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ekiplerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde eşi Ayşe Ekinci ile birlikte Arapmeydanı, Hayati Harrani ve Eyüp Nebi mahallelerinde çat kapı ev ziyaretleri yapan Başkan Ekinci, şehit ailelerini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. 1996 yılında Şırnak’ta şehit olan İsa Kurt’un ailesini ziyaret eden Başkan Ekinci, mahallelerde vatandaşların kendisine ilettiği taleplerin çözümü için de ilgililere talimat verdi. Başkan Ekinci’yi bir anda karşılarında gören vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirip yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Çat kapı ev ziyaretleri hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi; ”Bugün de ev ziyaretlerimiz kapsamında Hayati Harrani, Eyüp Nebi ve Arap Meydanı mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Çat kapı ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu ziyaretlerimizde bizlere iletilen sıkıntıları da çözmeye çalışıyoruz. Hem mağdur ailelerimizi ziyaret edip onların mağduriyetlerini çözmeye çalışıyoruz. Tabi şehit ailelerimizi de ziyaret ettik. İlçe teşkilatımız, mahalle muhtarlarımız ve ekibimizle birlikte sahaya dolaşmaya devam ediyoruz. Göremediğimiz kenarda kalmış sorunları da yerinde görüp müdahale etmiş oluyoruz. Bundan sonra da mahalle ve çat kapı ev ziyaretlerimiz hava şartları ne olursa olsun aynı şekilde devam edecek. “

Arap Meydanı Mahalle Muhtarı Mustafa Sarıkınacı ise,” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci yağmur çamur demeden çat kapı evleri ziyaret ediyor bugün de yaşlı bir annemizle özürlü bir kızımızı ziyaret etti. başkanımız ailenin ihtiyaçlarını dinledi ve bunları da yerine getirecek. Vatandaşlarımıza yapmış olduğu yardımlardan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49