Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Ekinci Bayramı Vatandaşlarla Geçirdi

Bayram öncesi esnaf ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret eden Başkan Ekinci, Kurban bayramının 1’inci günü Şehit ve gazi Ailelerinin ziyaret etti. Başkan Ekinci bayramın 2. günü ise Vatandaşların evine giderek bayramlarını kutladı. Başkan Ekinci daha sonra hastanelerde ve evlerinde yatan hasta ile hasta yakınlarını ziyaret edip, bayramlarını kutlayarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Seçim öncesi “Belediyeyi Koltukta değil, Sahada yöneteceğiz” sözünü yineleyen Başkan Ekinci; “kurban Bayramı nedeniyle hem halkımızın bayramını kutladık, hem de vatandaşlarımızın sorun, istek ve taleplerini yerinde dinledik. Allahın izni ve halkımızın desteği ile var olan sorunların çözümü konusunda elimizden gelen gayret ve çabayı sarf edeceğiz” Dedi.

Başkan Edinci’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ise, Başkan Salih Ekinci'ye güvendiklerini ve inandıklarını belirterek, genç başkanın güzel ve kalıcı hizmetlere imza atanacağından şüphelerinin olmadığını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49