Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Ekinci,“ 15 Temmuz'u hiçbir şekilde unutturmayacağız
Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz Demokrasi şehitleri anısına organize edilen futbol turnuvası sona erdi. 15 Temmuz’da Fethullahçı Terör Örgütü tarafından yapılmak istenen darbe girişimine karşı canlarını feda eden ve şehit olan vatandaşlarımız anısına düzenlenen ve yaklaşık 10 süren futbol turnuvası sona erdi. Kale spor Tesislerinde 61 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın galibi Mehmet Akif İnan Ortaokulu oldu. Finalde TES-İŞ okulu ile karşılaşan ve kıyasıya mücadeleye sahne olan müsabakada rakibini 4-3 mağlup eden Mehmet Akif İnan Ortaokulu oyuncuları ve taraftarları büyük mutluluk yaşadı. Spor tesislerinde düzenlenen kupa törenine; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Kupa töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi," Anlamlı bir programdayız, anlamlı günlerden geçiyoruz. Özellikle 15 Temmuz sürecini yaşamış bir millet olarak geleceğe daha sağlam bakmak adına geçmişten de iyi dersler çıkarmak adına bu tarz turnuvaların düzenlenmesinde fayda var. 15 Temmuz’u unutmamak adına, unutturmamak adına. Tabi ki bizlere çok ciddi görevler düşüyor. Tarafımızı belli ettirmek, milli ve yerli olmak meselesidir. Burada ilk turnuva teklifi geldiğinde arkadaşlarıma hemen her türlü desteği vereceğimi ifade ettim. Çünkü sizlerde biliyorsunuz ki eğitim camiası da biliyor ki idareci arkadaşlarımız, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımız bizlere her uğradıklarında, talepleri olduğunda geri çevrilmedi. Bu kırsal olsun, şehir içerisinde olsun. Birçok okulun bahçesinin düzenlenmesinden tutun da konferans salonunun tadilatlarına kadar eğitim desteğine kadar. Biz genç bir ilçeyiz. Genç bir nüfusa sahip bir ilçeyiz ve tabi genç nüfusa sahip bir ilçe olarak ta tabiî ki eğitimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Eğitiminde sağlam temeller üzerine oturtulması gerektiğini biliyoruz. Bu kapsamda da 3 tane Gençlik ve Kültür merkezimizi açtık şuanda 17 spor salonu açtık buradan sevgili öğrencilerimize ifade etmek istiyorum bu 17 spor salonları sizleri bekliyor. Hangi spor dalına ilgi ve alakanız var ise salon konusunda o merkezlerimiz açık ve faal durumda. Sporu araç kılıyoruz. Niye neye araç kılıyoruz? Sporu özellik ile bu vatana bu millete aidiyet duygularının daha da perçinleneceği faaliyetler için araç kılıyoruz. Bende eğitim camiasından gelen bir öğretmenim 6 ay öğretmenlik, 2 yılda Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yaptık. 1998 yılında o günden bu yana da eğitim camiasının içerisinde bulunmaya çalışıyoruz ve diğer yerlerde de. Bundan sonraki süreçte de yine sizler ile buluşmaya  çalışacağız.Bu tarz turnuvalar ile eğitim camiasında bu toplumsal sorumluluklara ne kadar sahip çıktığı bazı çalışmalar da oluyor ben bu turnuvada emeği geçen katılan takımlara başarılar diliyorum. Özellik ile bu final maçında gerek birinci olsun gerek ikinci olsun bu kardeşlerimize bundan sonra daha da kenetlenebilecekleri saflarını sıklaştıracakları bir ortamda görmek istediğimi belirtmek istiyorum."
 
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ise," Önce öğrencilerimize sonra ise toplumun bütün kesimlerine örnek olmamız gerekiyor.Benimsediğiniz ilgi duyduğunuz spor alanında sizleri destekliyoruz. Önümüzdeki dönemde en büyük projemiz öğrencilerimizin spor yapması ile alakalı. Önümüzdeki dönemde 650 bin öğrencimizin spor yapmasını teşvik ediyoruz ve teşvik etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Turnuvaya katılan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Turnuvayı düzenleyen Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48