Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Eğitim Sertifikaları Verildi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerde eğitim-öğrenim gören öğrencilerimizin daha güvenilir bir ortamda eğitim görmesi, öğrencilerimizin, ailelerin, okul yöneticilerinin, okul çevresi esnafının, servis şoförlerinin çeşitli konularda bilinçlendirilmesi ve suç ve suçlulardan çocuklarımızı korumak, çeşitli Sosyal-Kültürel faaliyetlere ile Vatandaşlık bilinci oluşturulması, toplumda beraber yaşama kültürüne destek olunması amacıyla “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)” kapsamında,  ‘Güvenli Okul, Güvenli Gelecek’ isimli Proje hazırlanarak, faaliyetlerine başlamıştır.
 
2013 Ocak ayından itibaren 4 aylık süreçte Proje kapsamında; İl Merkezi ve İlçelerde 12.000 çocuk, gencimiz, aileleri ve okul yöneticileri ile iletişim kurulmuş, çeşitli seminerler, sosyal-kültürel faaliyetler, (gezi, sinema, tiyatro), yarışmalar (bilgi ve resim) düzenlenmiştir.
Projenin devamında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı birimlerde görev yapan personelin uzmanlaşması, vatandaşla, çocuklarla ve gençlerle daha iyi iletişim kurarak hizmet kalitesini daha da arttırmak amacıyla;
Konusunda uzman Ankara Gazi Üniversitesi ABD Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Galip YÜKSEL proje kapsamında ilimize davet edilmiş,
Çeşitli Birimlerde görev yapan 50 Emniyet Mensubuna,
Polisevinde 5 gün (40 saatlik) İl Emniyet Müdürlüğüne özel hazırlanmış bir program ile Ergen İletişimi, Ergen Psikolojisi, Etkili İletişim ve Güzel Konuşma konularında eğitim verilmiştir.Eğitim sonrası sertifika töreni olmuştur. Ayrıca Personelin ve ailelerin katıldığı  2 saatlik bir seminerde verilmiştir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48