Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Eğitim Kampusunde Yollar Asfaltlandı
Şanlıurfa merkez ve diğer ilçelerde okul yollarını çamur ve çukurdan kurtarmak için gerek sıcak asfalt gerek beton yol, gerekse de kilitli parke yaparak öğrencilerin okula geliş ve gidişlerini rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, son olarak 9 bin öğrencinin eğitim alacağı eğitim kampusundeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Alanda incelemelerde bulunarak çalışmaları takip eden Başkan Nihat Çiftçi, Türkiye'nin en genç şehrinin eğitim öğretim sezonuna hazır olduğunu söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lise eğitimini şehir dışına taşımayı hedefleyen ''Eğitim Kampüsü'' projesi kapsamında Şanlıurfa'da GAP SUKAY bitişiğinde inşa edilen eğitim yerleşke yolunu ve yapımı tamamlanan çelik köprüleri asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi’ne öğrenci velileri başta olmak üzere eğitimciler teşekkür etti.
EĞİTİM YERLEŞKESİNE YENİ OTOBÜS HATTI
Haliliye ilçesinde kurulan ve içerisinde 8 lise, 4 pansiyon olan Eğitim Kampüsüne yeni otobüs hattı oluşturan Büyükşehir Belediyesi öğrenci velilerini bu konuda rahatlattı. 2. Toplama Merkezi'nden 17.09.2018 Pazartesi itibariyle GAP Vadisi Bölgesindeki eğitim yerleşkesine 55 Nolu “Yeşil Urfa” toplu taşıma hattı hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49