Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Eğilmez; isimleri biz açıklarız
İlçe Başkanlarının da katıldığı toplantıda Başkan Av. Eğilmez, gazetecilerin sorularını cevapladı. Eğilmez; “İlçe adaylarımızın isimleri ile ilgili şimdiye kadar her hangi bir bilgi bize gelen merkezden gelmedi. İsimleri bize geldiği takdirde sizleri, bilgilendireceğiz” dedi.
 
AK Parti'de en son 3 Aralık 2013'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından particinin grup toplantısında AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Celalettin Güvenç'in ardından meraklı bekleyiş diğer aday isimleri için de devam etti. O gün bugündür, seçmenin de merakını uyandıran, uzayan süreç, herkesin en dikkatle takip ettiği haberlerden de biri oldu. Her gün haber sitelerde farklı isimlerinin söylenmesi üzerine Ak Parti İl başkanı Av. Yusuf Eğilmez basın açılması yaparak ilçe adayları daha belli olmadığını belirti.
 
İl Başkanı Av. Yusuf eğilmez, İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Celalettin Güvenç’in isminin açıklanması ile bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini ve tüm hızıyla seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Esnafımızla ve vatandaşlarımızla her gün görüşüyoruz. Görüş alış verişinde bulunuyoruz” dedi.
 
Geçen hafta Dış İşler Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Suriye ile ilgili Suriye komşu ülkelerin bakanlarının katıldığı toplantının Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde yapıldığını anımsatan Başkan Eğilmez; “Suriye ile en uzun sınır bizimdir. Yine en çok Suriyeli kardeşimiz ülkemizde yaşıyor. 11 bin insanın canice katledilmiş olmasının fotoğrafları dünya kamuoyunda infial yaratı. Savaşın ne kadar kötü olduğunu, bu kardeşlerimin nasıl bir işkenceye maruz kaldıklarını dünyaya gösterdi. İnşallah bir an önce bu kardeşlerimiz özgürlüklerine kavuşurlar” dedi.
 
AK Parti İlçe adayları hakkında manipülasyon haberlerin zaman zaman çıktığını belirten Başkan Eğilmez; “Şunu belirteyim eğer listeler yayınlanacaksa iki yolu var. Ya Genel Merkezimiz isimleri bize gönderir, biz açıklarız yada 13 ilde olduğu gibi Genel Başkan Yardımcılarımız açıklar. Yani ya Genel Merkezimiz a açıklar yada isimleri bize gönderir biz açıklarız. Onun için bugüne kadar söylenen listelerin hiç birinin gerçeklik payı yoktur. Bu tür listelere itibar edilmemesini istiyoruz. Aynı zamanda insanlarımız üzerinde sıkıntılara neden oluyor. Bizim açımızdan da sıkıntılara yol açıyor. Basındaki arkadaşlarımız tahminlerini bu konuda yürütebilirler. Ancak dikkat edilmesinde fayda var diye düşünüyoruz. İlçe adaylarımızın isimleri ile ilgili şimdiye kadar her hangi bir bilgi bize gelen merkezden gelmedi. İsimleri bize geldiği takdirde sizleri, bilgilendireceğiz. Hafta sonuna kadar açıklanmasını bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49