Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Eğilmez ile İhmal  Ailesinin mutlu günü
Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in kardeşi Bekir Eğilmez, ile hayatını Bedriye İhmal ile birleştirdi.
 
Şehitlik Çamlık düğün salonunda yapılan düğüne  yaklaşık 2000 kişi katıldı Düğün törenine  AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güven, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın Emin izol, , İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, , AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, , Ak parti il yönetimi, çok sayıda siyasetçi, iş adamı,sivil toplum temsilcisi katıldı.
 
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in  gelen konukları tek tek karşıladı. Mevlütlü yapılan düğünde konuklara Kuzu içi pilav ve zerde ikram edildi. Düğünün Kirveliği Av. Serdar Polat yaptı . Bekir Eğilmez ile Bedriye İhmal, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın nikahlarını kıyması ile dünya evine girdi. Çiftlerin nikah şahitliklerini Ak Parti  Milletvekili Yahya Akman, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç yaptı.
 
Düğün sonrası konuklarını yolcu eden Ak Parti İl başkanı Yusuf Eğilmez yaptığı açıklamada ‘’ Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum. Kardeşim Bekir ve gelinim Bedriye Yılmaz’a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum’’ dedi. düğün töreni, duaların okunmasıyla son buldu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49