Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Edessa Hastanesi Açıldı

Geçtiğimiz yıl SGK tarafından tek taraflı sözleşmesi fesh edilen Özel Edessa Hastanesi yaklaşık bir yıldır boş hizmete kapalıydı. Daha sonrasında el değiştirmesi ile birlikte tekrardan SGK sözleşme başvurusu yapılan hastane uzun bir aradan sonra girişimlerin karşılığını aldı. Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve AK Parti eski İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün büyük uğraşları sonucunda SGK ile yapılan görüşmeler sonuç verdi. Bugün itibarı ile Özel Edessa Hastanesi SGK ile resmi anlamı ile sözleşme imzaladı ve zor süreçler geçiren Urfa sağlığına hizmet edecek.

Anahtar Kelimeler:
Edessa Hastanesi Açıldı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49