Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Duygulanan Vaki Küçük, Konuşmakta Güçlük Çekti
 İçişleri Bakanlığının kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliğinden Bursa Valiliğine atanan İzzettin Küçük, Şanlıurfa’daki STK’larla iftar yemeğinde bir araya gelerek helallik istedi.
Hakkını helal etti, helallik istedi
Özel bir otelde gerçekleşen iftar programına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş,  20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Vali yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, STK Başkanları, kentin ileri gelenleri Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı ve davetliler katıldı.

URFA'NIN EN GENÇ KAYMAKAMI, URFALILAR ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

 Gerçekleşen iftar programının ardından İl Müftüsü tarafından okunan dua ile açılış konuşmaları gerçekleşti. Açılış konuşmasını Şanlıurfa'ya yeni atanan ve Şanlıurfa'nın en genç kaymakamı olan Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, vali yardımcıları adına bir konuşma gerçekleştirdi. Kaymakam Köksal, yaptığı açılış konuşmasında Şanlıurfa Valiliği süresince çalışmalarından dolayı Vali İzzettin Küçük' ü örnek alacaklarını belirterek, Şanlıurfalılar adına teşekkür etti.

"HAKKIMI HELAL EDİYORUM, SİZLERDE HAKKINIZI HELAL EDİN"
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise, Katılım sağlayan misafirlere hakkını helal ettiğini ve herkesten helallik istedi. Vali Küçük; " Şanlıurfa'ya ilk atanacağımı öğrendiğimde çok mutlu oldum ve çok şükür 3 yıl süre zarfında burada çok şey öğrendim. Benim için çok önemli bir şehir ve adeta bana öğretmenlik etti. Buradan gittiğime çok üzülüyorum çünkü siz değerli dostlarımı her gün göremeyeceğim. Buna üzülüyorum, tabi ki gelip gideceğim, sizler gelip gideceksiniz ama ben şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı hakkımı helal ediyorum ve sizlerin de hakkını helal etmesini istiyorum" diyerek duygulu anların yaşanmasına neden oldu.
DUYGULANAN VAKİ KÜÇÜK, KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
Konuşmakta güçlük çeken Vali Küçük'e son olarak Halfeti İlçe Kaymakamı Mutlu Köksal, bir tablo hediye ederek Şanlıurfa'nın en değerli varlığı olan Balıklıgöl resmini hediye etti. Vali Küçük son olarak misafirler ile tek tek tokalaşarak misafirleri bizzat kendi uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49