Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Dünya Markaları Şanlıurfa’ya geliyor
Amacı bölge Otomotiv Sektörüne yenilikleri sunmak olan AUTOYAŞAM tarafından,ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ işbirliği ile hazırlanan ve 5 gün sürecek olan 1.ŞANLIURFA OTO SHOW 2013 , 18 – 22 EYLÜL 2013 tarihleri arasında ŞANLIURFA TURGUT ÖZAL PARKI KARŞISI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ETKİNLİK ALANINDA gerçekleştirilecektir.     
Ülkemizin turizm ve tarım alanında önce gelen şehirlerinden ve GAP’ın başkenti Şanlıurfa tarihinde bir ilk olması sebebiyle 1.ŞANLIURFA OTO SHOW 2013’ün önemi daha da artmaktadır.     
Otomotiv sektörünün gözde markalarının en son modellerinin Şanlıurfa'da ilk kez sergileneceği etkinlikte otomotiv tutkunları sektördeki yenilik ve gelişmeleri birlikte izleme fırsatı bulurken özel hazırlanacak olan TUNİNG ve AKSESUAR bölümünde de renkli anlar yaşayacaklar.  Şanlıurfa'nın en merkezi noktasında kurulacak 2.700 m2 kapalı toplam 4.300 m2 alanda gerçekleşecek etkinlikte Şanlıurfa'da faaliyet gösteren birbirinden ünlü markaların yanı sıra çevre illerden gelecek markalar da ziyaretçilere son model araçlarını tanıtma imkanı bulacaklar.Ayrıca özel hazırlanan bölümünde Motosiklet bisiklet markaları ve sektörde faaliyet gösteren, tuning aksesuar firmaları, akü ve lastik firmaları da ürünlerini ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacaklar.        
Şanlıurfa'nın önde gelen isimlerinin ve 2012 MISS MODEL OF TURKEY FOTOMODEL GÜZELİ GAYE GÖÇ'ün katılımıyla hazırlanacak açılış programı, havai fişek gösterileri, özel gruplardan dans showları, canlı müzik organizasyonu ve halka açık sıra gecesi programıyla renklendirilecek 1.ŞANLIURFA OTO SHOW 2013 etkinliği Şanlıurfa ve çevre illerden gelecek ziyaretçilere görsel bir show sunacaktır. AUTOYAŞAM Pazarlama Müdürü Sertaç KILIÇ tarafından yapılan açıklamaya göre '' İlki gerçekleşecek olan 1.ŞANLIURFA OTO SHOW 2013 , 18 – 22 Eylül 2013  tarihleri arasında 11.00 – 23.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.Girişlerin ücretsiz olduğu etkinliğe Tüm halkımızı bekliyoruz'' dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49