Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Dr. Feridun Öncel’den Şehit Savcı İçin Mesaj!
Ak parti milletvekili aday adayı toplumsal barışı sağlama derneği ve maddeyle mücadele gençliği topluma kazandırma başkanı Dr. Feridun Öncel, İstanbul Adliyesi’nde görev başındayken rehin alınan ve teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için taziye mesajı yayımladı. 
Dr. Feridun Öncel, “Kıymetli eşi ve acılı ailesi başta olmak üzere tüm yargı camiasına, aziz milletimize sabır ve metanet diliyorum” dedi.
Dr. Feridun Öncel, “Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesi hepimizi derin bir acıya boğdu. Terörün ve şiddetin karşısında, itidal ve sükunetle, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde birbirimize kenetlenmeli, barış ve huzur içinde yaşayacağımız bir ülke için daha çok çalışmalıyız. Savcı Kiraz’ı şehit edenler, birlik ve beraberliğimizi hedef alanlar, bu büyük devlet ve milletin bu acıya da yine birlikte göğüs gereceğini, şehidimizin ailesini ve çocuklarını bağrına basacağını göreceklerdir. Şehit savcımızın kıymetli eşi ve acılı ailesi başta olmak üzere tüm yargı camiasına, aziz milletimize sabır ve metanet diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49