Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Dr. Feridun Öncel ilçeleri gezdi
Ak parti milletvekili aday adayı toplumsal barışı sağlama derneği ve maddeyle mücadele gençliği topluma kazandırma başkanı Dr.Feridun Öncel çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.
Dr. Feridun Öncel dur durak bilmiyor. Öncel iki gün içinde İlçe ve teşkilat gezilerini bitirdi. Dr. Feridun Öncel, ilk olarak Harran Ak parti  ilçe Başkanlığı Mahmut Özyavuz, Harran Bld.Başkanı Mehmet Özyavuz, Akçakale Bld.B şk. Abdulhakim Ayhan ve ak parti Akçakale ilçe bşk İbrahim Yıldık, Siverek belediye bşk.Resul YILMAZ ve Ak parti Siverek ilçe bşk İlhan Çelik, Hilvan bld başkanı  Aslan Ali Bayık ve Hilvan ak parti ilçe bşk Hanif Düzme, Eyyübiye Ak parti ilçe bşk  İsmail Demirbaş  ve teşkilat Haliliye ak parti ilçe bşk  Mehmet Canpolat , Karaköprü bld bşk Nihat Çiftçi ve Ak parti Karaköprü ilçe Başkanı Ahmet Aksoy Bozova Ak Parti ilçe bşk Mehmet Akgün ve Birecik Ak Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ziyaret etti.
İlçe gezilerinden büyük destek gören Dr. Feridun Öncel hem ilçe belediyeleri hem teşkilat yaptıkları yapacakların teminatı olan Öncel, Urfa'nın bir evladı olduğunu ve bu şehrin sorunlarını bildiğini ayrıca Dr. Feridun Öncel'in geçmişteki ve şimdiki barış mücadelesi için yaptığı çalışmalar referansı olduğunu ifade ettiler.Bunun yanı sıra son zamanlarda Madde kullanımına karşı başlattığı savaşı taktirle karşıladıklarını ifade ettiler.Desteklerinin geçmişte olduğu gibi şimdi de canı gönülden Dr. Feridun Öncel'ile beraber olduklarını söylediler

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı Dr. Feridun Öncel'in, temayüldeki sıra numarası: 70 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49