Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Döngeloğlu Suruç'ta vatandaşlara seslendi
Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu'nun girişimleri sonucu gerçekleştirilen etkinlikte 'ortağız bir namusa' ilahisiyle gündeme oturan Grup Tillo ve televizyoncu Gazeteci-Yazar Ömer Döngeloğlu katılımcılara unutmayacakları bir an yaşattılar. Kuran Tilaveti ile başlayan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu'nun yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, STK Temsilcileri, Daire Müdürleri, Suruç çadır kent müdürü Mehmet Han Özdemir, bay ve bayanlardan oluşan çok sayıda davetli katıldı. Davetliler salonda yer bulmakta zorlanırken içeriye giremeyen çok sayıda davetli programı dışarıdan takip etti. Etkinlikte bir konuşma yapan Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, kutlu doğum haftasının önemine dikkat çekerek, "Kutlu doğum haftası yüreklerimizin gönüllerimizin islam aleminin ve tüm insalığın merhametle donanmasına vesile olsun.  Milletimizin kalbinde var olan peygamber sevgimizi harekete geçirmiş ve bu gelenek sadece ülkemiz için değil bütün gönül coğrafyasında, gurbet ellerde yaşayan bütün vatandaşlarımıza arasında bir bilgi ve irfan ziyafetine kardeşlik şölenine bir manevi yenileme haftasına dönüşmüştür.Vesile olan bütün büyüklerimizi minnet rahmet ve saygıyla anıyorum." dedi.
Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş ise, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun selamını getirdiğini belirterek, "bugün burada güzel bir etkinlikte Suruç'lu kardeşlerimizle olmaktan çok mutluyum. İnşallah el ele vererek kardeş belediyemiz Suruç Belediyesi ile bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz." dedi.
Daha sonra konuşan Gazeteci-Yazar Ömer Döngeloğlu, Kardeşlik ve paylaşmak konusunda katılımcılara seslendi. konuşmaların ardından Grup Tillo seslendirdikleri birbirinden güzel ezgilerle muhteşem bir ilahi konser verdiler. Proğramın sonunda Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu kardeş belediye olan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş'a katkılarından dolayı teşekkür plakı verdi. 
Programa katılan davetliler böyle bir etkinliğin Suruç'ta yapılmasından dolayı Sinanoğlu'na teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devamını dilediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49