Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Doktoru hayrete düşürdü.
43 yaşındaki Hamet Haşim adlı hasta boğaz ağrısı, yutkunma güçlüğü ve ağız kokusu şikayetiyle OSM Ortadoğu Hastanesi KBB polikliniğine baş vurdu. Uzm. Dr. Rafet Keleş tarafından yapılan tetkiklerin ardından hastanın bademciklerinin alınmasına karar verildi. Hastanın bademciğinden çıkan 4 cm büyüklüğündeki taş doktorları da şaşırdı. Tıp dilinde Tonsillolith adı verilen bademcik taşı bademcik ceplerinde sarı ya da beyaz renkte olan kötü kokulu partiküllerden oluşuyor ama bu taşın normal bademcik taşından çok daha büyük ve daha koyu renkli olduğu gözleniyor. 1 gün müşahede altında tutulan hasta daha tem şifa ile taburcu edildi Ameliyatı gerçekleştiren Opr. Dr. Rafet Keleş konuyla ilgili şunları söyledi; "Hastamız Hamet Haşim 43 yaşında boğaz ağrısı, ağız kokusu, yutma güçlüğü, kulak ağrısı şikâyetiyle 2 sene önce kulak boğaz polikliniğimize başvurdu. Boğazında özellikle sol kulağına vuran ağrı şikayeti vardı ve kötü ağız kokusu vardı. 2 sene önce ameliyat önermiştik. Hastamızın kabul etmemesi üzerine bir sene sonra ameliyat için geldi ameliyatımız 20 dakika sürdü bademciklerini çıkardık hayatımda görmediğim büyüklükte Tonsillolith taşı dediğimiz hastalığa rastladık çok nadir görülür bu kadar büyüklükte ben 20 senedir bu işin içindeyim görmedim hastamızı şifa ile taburcu ettik herhangi bir problemi yok" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49