Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

’doktora darp’ iddiası
Olay Akşam saat 19:30 Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanenin acil servisinde görevli Pratisyen Dr. Oğuzhan Demir, iddialara göre Akçiğer rahatsızlığı şikayetiyle servise gelen bir bayanın yakını tarafından darp edildi. Olaya Hastanenin güvenlik görevleri ve polis müdahalesi ile İ. Ç. Gözaltına alındı. Olayın duyulması ile hasta yakınları hastaneye akın etti. Dr. Oğuzhan Demir herhangi bir açıklama yapmadan Hastaneden ayrıldı.
Türk sağlıksen Şanlıurfa sendika Şube Başkanı Selami Balcı yaptığı açıklamada” Akşam saatlerinde yakını ile gelen bir hasta yakını maalesef Dr Oğuzhan Demir bey’e  şiddet uygulamış darp etmişti sağlıkta şiddet Türkiye’nin gündeminde hiç düşmedi böyle giderse düşmeyeceği gözüküyor. Sağlık Bakan’ın açıklamaları var bu konuda  Doktor’a el kaldıran bana el kaldırmış sayılır dedi oysa ki ne doktor’a el kaldıran sayın bakana el kaldırmış oldu nede başka kimseye el kaldıran oldu. Artık bıçak kemiğe dayand, her şeyin bir usulü olmalı sağlık hizmeti sunan bir doktor darp edilmemeli bu dünya’nın hiçbir tarafında yok sayın sağlık Bakanına çağrıda bulunuyorum sayın Başbakana, Sayın Cumhurbaşkanına artık biz halkımıza kaliteli sağlık hizmeti sunarken birileri tarafından darp edilmeyelim, ölümle tehdit edilmeyelim.
Dr Oğuzhan Demir Akçiğer hastalığı ile acil servise başvuran bir hasta yakını hastanın durumunun iyi olmadığını söylüyor Doktor bey’de  hastaya bakıyor ilgileniyor ilaç yazarken hasta yakını doktor sen benimle niye konuşmuyorsun, benimle niye fazla ilgilenmiyorsun diyerek doktor beyi darp ediyor omzunda, boynunda darp izleri var
Dr. Oğuzhan Demir’in sağlık durumu iyi ama psikolojisi bozuldu doktor bey hasta yakınından şikayetçi oldu bir kişi gözaltına alındı dedi” olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49