Öne Çıkanlar beyoğlu harran üniversite Harran Yılın Her Mevsiminde Twitter ve YouTube Vali Şıldaktan Şanlıurfalılara çağrı

Bu haber kez okundu.

Doktor Muayenesi Olmak İstemedi!
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şubesi tarafından fuhuş operasyonunda 1 yabancı uyruklu kadın olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ahlak Büro Ekipleri yabancı uyruklu ve hastalık taşıyan hayat kadınlarına yönelik yapılan çalışmalarda Azerbaycan uyruklu hemşire olan Samanya A.isimli hayat kadınını ve ilişkiye giren 3 şahsı gözaltına aldı.
Ahlak Şubesi ekipleri tarafından doktor raporu alınması için Getirildiği M. Akif İnan Araştırma Hastanesinde Samanya A.basın mensuplarını görünce Doktor raporu almak istemedi. Kısa süreli çıkan gerginlik sonrası Polis ekipleri Şahsa doktor muayenesi yapılarak sınır dışı edilmek üzere yabancı şubeler ekiplerine teslim edildi.
Ayrıca Azerbaycan Uyruklu Hayat kadını Samanya A.’nın Türk erkekle 1 yıllık evli olduğu ve 2 yıl sonra Türk vatandaşı olması için Şanlıurfa’da olduğu öğrenildi.
 Öte yandan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şubesi ekipleri tarafından yapılan Fuhuş Operasyonlarında 3 yabancı uyruklu hayat kadınından alınan tahlillerde virüslü oldukları anlaşılmıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49