Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Doğukent’e Yapay Şelale Yapılıyor

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Doğukent mahallesinde yapımına başlanılan yapay şelalede çalışmalar aralıksız devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla yapımına başlanılan şelalenin en kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Mahallede boş arsadaki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak ve görsel bir güzellik katmak için yaklaşık 40 metre uzunluğunda inşa edilen şelalenin önümüzdeki günlerde yapımının tamamlanarak faaliyete gireceği öğrenildi.

Doğukent Mahalle Muhtarı Ahmet Kızılateş, yapılan şelalenin mahalle için güzel bir görsel oluşturacağını belirterek hizmet için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Muhtar Kızılateş, “Şelalemizin yapımında artık sona gelindi. Mahallemize bu güzel hizmeti kazandıran başta Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi ekipleri Doğukent mahallesinde yeni park yapımı, yol açma ve kilitli parke döşeme gibi çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49