Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Diyanet İşleri Başkanı'ndan Sürpriz Ziyaret
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyarbakır ve Adıyaman ziyaretlerinin ardından, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine ziyarette bulundu. 
Bozova'ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İlçe Kaymakamı Recep Öztürk, İlçe Müftüsü Rıfat Çevik, İlçe Müftülüğü'ne bağlı din görevlileri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaşar ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Müftü Çevik ve müftülük personelleri, Başkan Görmez'e çiçek takdim etti. Bozova Müftülüğü'ne geçen Görmez, kısa bir süre ilçe müftüsü, ilçe kaymakamı, müftülük personelleri ve vatandaşlarla, basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından, beraberindekilerle birlikte Ulu Cami'ye giden ve akşam namazını kılan Görmez, daha sonra ilçeden ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48