Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Dış sağlık setini kapma yarışı
 Şanlıurfa Halk Sağlık müdürlüğü  topluma ağız ve diş sağlığı bilinci kazandırmak için kolları sıvadı, ‘Günde 2 kez 2 dakika’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Rabia meydanında  öğrencilerine içinde fırça ve macun bulunan ağız ve diş sağlığı seti dağıttı. Dağıtım sırasında yoğunluk yaşandı.
Şanlıurfa Halk Sağlık müdürlüğü  ağız ve diş sağlığı seferberliği başlattı. Topluma diş sağlığı bilinci kazandırmak için başlatılan kampanya kapsamında Rabia meydanında bin öğrenciye diş fırçası ve diş macununu dağıtıldı. Dağıtımın yapıldığı alanda 19 Mayıs nedeniyle gelen öğrenciler dış macunu kapmak için birbirleriyle yarıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Dış Hekimi Zeynep Yetkin," Bizim çalışmalarımız okullara gidip tarama yapıp ağız muayenesi yapıyoruz isteyen velilere çürük önleyici flüor veriyoruz dış fırçası macunu hediye ediyoruz ve eğitim veriyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49