Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Dilencilikte yeni yöntem!
 Suriyelilerin ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınmasıyla birlikte Şanlıurfa’da dilencilerin sayısı her geçen gün artmaya başladı. Zabıtaların ara ara operasyonlar yapıp topladıkları dilenciler yeni yöntemler bularak zabıtaları saf dışı bırakmayı beceriyor. Zabıtaları saf dışı bırakan yeni yöntemlerden bir tanesi ise üst geçitler oldu.

Zabıtalardan kaçan dilenciler artık üst geçitlerde dilenmeye başladı. Zabıtaların aklına gelmediği üst geçitler dilencilere emanet edildi.

Bir üst geçitte çocuğu ile beraber dilenen bayan zabıta korkusu olmadan karşı yola geçen vatandaşlardan dilenerek para toplamaya çalışıyor.

Bu durumu gören bazı vatandaşlar tepki gösterirken bazı vatandaşlar ise dilenen bayana para vererek yardımda bulunmaya çalışıyor.

Dilencilerin artmasına ve bulunan yeni yöntemlere tepki gösteren vatandaşlar; “Burası tüm vatandaşların ortak kullanım alanıdır. Üst geçitlerde böyle olayları görmek bizleri üzüyor. Üst geçitler can güvenliği için kullanılan alanlardır. Yetkililer bu anlamda bir önlem alsın üst geçitleri bu tür amaçlarla kullanan insanlarda oluyor. Allah yardım etsin bu insanlara da ama bu şekilde üst geçitlerde dilenmek hoş bir davranış değildir” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49