Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Dilencilerin Kavgası Kamerada
Şanlıurfa’da dilencilik yapan Suriyeli çocuklar arasında para meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavga saniye saniye  kameralarına yansıdı.
Olay, Şanlıurfa Akçakale yolu Kuyubaşı Caddesi üzerinde bulunan kırmızı ışıklarda meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli oldukları öğrenilen aralarında kız çocuklarında bulunduğu 8 çocuk, kırmızı ışıklarda bekleyen araçlardan dilenmeye başladı. Bir süre araçlardan para toplayan çocuklar, daha sonra kendi aralarında para meselesi yüzenden tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine bir anda çocuklar tekme tokat kavgaya tutuştu. Tekme, tokat, terlik, ve taşların havada uçuştuğu kavgada, çocuklar, yoldan geçen TIR ve kamyonların arasında ezilme tehlikesi geçirdi. Bu sırada, ismi öğrenilemeyen 4 kız çocuğu, ortalarına aldığı bir erkek çocuğunu tekme tokat darp etmeye başladı. Kızların elinden kurtulan çocuk bir ara izini kaybettirirken, vatandaşların araya girmesiyle kavga kısa sürede önlendi. Daha sonra, 4 kız tarafından darp edilen çocuk, elinde bıçak ile gelerek, kızlarla tekrar tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine elinde bıçak bulunan çocuk, bir kızı yakalayarak, bıçaklamaya başladı. Bıçaklama anı saniye saniye kameralara yansırken, daha sonra olayı işleyen ve ismi öğrenilemeyen Suriyeli çocuk, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederken, bıçakla yaralanan Suriyeli kız, olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49