Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Dilan Benim Kızımdır
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak'ın kendi kızı olduğunu "Aslını inkar eden bizden sayılmaz" diyerek sosyal medyadan duyurdu.
TVEM ekranlarında yayınlanan Erol Köse'nin hazırlayıp sunduğu 'Her Şeyi Konuşalım' programına İbrahim Tatlıses'in gayrı meşru kızı olduğunu iddia eden Dilan Çıtak konuk oldu.
"BU YÜKÜ NASIL TAŞIR BİLEMEM"
Babası İbrahim Tatlıses için "Hala beni nüfusuna aldırmadı, bu yükü nasıl taşır ahirette bilemem DNA testinde hile yaptılar ama gerek yok suratım saçım sesim aynı yetmez mi?" dedi.
"ASLINI İNKAR EDEN BİZDEN DEĞİLDİR"
Bu açıklamaların ardından yıllardır Dilan Çıtak hakkında açıklama yapmayan İbrahim Tatlıses mangal başında yer aldığı bir fotoğrafını paylaşıp altına çocuklarının adını yazdı: "Ahmed Salim, Gülşen, Gülden, Melek, Dilan, İdo ve Elif Ada'nın babasıyım. Ötesi var mı? Aslını inkar eden bizden sayılmaz. Bugüne kadar yazdınız çizdiniz, işte hayatımın özeti budur"
SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU
Yıllar sonra gelen bu itiraf sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48