Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Dikkat! Urfa’da Elektrik Kesintisi

Haliliye’de gece (19.8.2018) 01.00'de başlayıp sabah 07.00'ye kadar sürecek kesintiden etkilenecek mahalleler şöyle:

Ahmet Yesevi, Atatürk, Bahçelievler, Bağlarbaşı, Cengiztopel, Devteşti, Hamidiye, Hızmalı, Mimar Sinan, Refahiye, Sultan Fatih, Süleymaniye, Yavuz Selim, İpekyol, Şair Şevket ve Şehitlik

Eyyübiye’nin Bıçakçı, Buhara, Camikebir, Gümüşkuşak, Haleplibahçe, Pınarbaşı, Türkmeydanı, Yusufpaşa ve Yeni Mahalle bölgelerini etkileyecek kesinti de 18 Ağustos Cumartesi gününü 19 Ağustos Pazar gününe bağlayan gece 01.00 - 07.00 saatleri arasında uygulanacak.

Eyyübiye’ye bağlı Yenice mahallesi de bugün ve yarın 09.00-17.00 saatleri arasında trafo çalışmaları nedeniyle elektriksiz kalacak.

Kesintilerin gerekçesiyle ilgili şu bilgiler verildi: ’Şanlıurfa 1 TM 'de boş bulunan 18'de yeni fider donatılması için 33 KV bara B ve 15,8 baranın enerjisiz olması gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49