Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Dikkat! Urfa'da elektrikler kesiliyor
Şanlıurfa Harran ve Eyyübiye İlçesinde Dicle Elektrik tarafından kırmıtlı grubu og hat bakım nedeni ile belirlili saatlerlerde 14 Mahallede 10 gün elektrik kesintisi yaşanacak.Şanlıurfa Harran’a bağlı Alacalı, Arın, Bellitaş, Kabataş, Kırmıtlı, Tantana, Tekneli, Yardımlı, Yolgider, Şükürali mahalleri ile Eyyübiye ilçesine bağlı Banarlı, Büyükdüzlük, Özlü, Üzerlik mahallelerinde sabah 08.32’den ikindi vakti 15.45 saatleri arasında 13.09.2018- 23.09.2018 tarihleri arasında 10 gün elektrik kesinti yaşanacak.
Dicle Elektrik’ten yapılan açıklamada, ise tesis çalışmaları nedeni ile 14.09.2018-.15.09.2018 tarihleri arasında İmam Bakır mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Bu Mahalleler Dikkat! Elektrik Kesintisi Var13 Eylül 2018,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49