Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik’te Mesainin İlk Günü Bayramlaşma İle Başladı

Diyarbakır’da gerçekleşen bayramlaşma programına katılan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, personel ile tokalaşarak bayramlarını kutladı. Yoğun bir katılımla sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen bayramlaşma programında çalışanlar birbirleriyle bayramlaşarak, sohbet etme imkânı buldu.

Törende çalışanlara hitap ederek bayramlarını kutlayan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu arttırdığını belirterek, “ Tüm İslamâleminin geçmiş kurban bayramını tebrik ediyorum. Daha nice nice bayramlara beraberce, ailelerimizle daha huzurlu, daha mutlu, daha sevinçli bir halde ulaşmayı Allah bizlere nasip etsin” dedi.

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

Zor bir coğrafyada önemli bir görev yürüttüklerini de belirten Genel Müdür Karagüzel, “ Bayramlar küskünlüklerin giderildiği, sevinçlerin paylaşıldığı bir arada ailece akrabaların eşin dostun komşunun hatırlandığı, hal hatırının sorulduğu günlerdir yani bir kaynaşmaya vesile günleridir. Bayramlar bir birlik olma beraber olma günleridir. Biz aynı ruhu, aynı düşünceyi şirketimizin içerisinde de uygulamak istiyoruz. Biz bir olalım beraber olalım. Üzüntülerimizde beraber üzülelim, sevinçlerimizde beraber sevinelim ve sıkıntıların beraberce üstesinden gelelim. Şu ana kadar geldik inşallah bundan sonra da beraberce geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49