Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik Çiftçiler İçin Hafta Sonu Hizmet Verecek
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Mardin'de konuyla ilgili gerçekleştirdiği toplantıda alınan karara göre, tarımsal sulamadan kaynaklanan elektrik borcu bulunan çiftçilerin 1 hafta içerisinde borçlarını ödemeleri ve buna karşılık borç nedeniyle yapılan kesintilerin sona erdirilmesi benimsenmişti. Borç ödeme için verilen süreyi göz önüne alan Dicle Elektrik, çiftçilere kolaylık sağlamak adına ilgili birimlerde hafta sonu cumartesi ve pazar günleri 08.00-18.00 saatleri arasında abonelerine hizmet vereceğini açıkladı.
7 Bin Liraya Kadar Borç Vezneye Yatırılacak
Hafta sonu borcunu öğrenip, bu borcu ödemek isteyen çiftçiler Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürlüğü’ne giderek gerekli tüm işlemlerini burada yapabilecek. Elektrik borcu 7 bin liranın altında olan çiftçiler, ödemelerini elektrik şirketinin veznesine, daha yüksek olanlar ise anlaşmalı bankalarda yapabilecek.
Dicle’den ‘Fırsatı Değerlendirin’ Çağrısı
Dicle Elektrik yetkilileri, ödeme tarihi geçmiş olan borçlu çiftçilerin ortaya çıkan bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, ‘’Borçtan dolayı elektriklerinin kesilmemesi ve sonuçta mağdur olmamaları için borçlu çiftçilerimizin gerekli ödemeleri zamanında yapmalarını bekliyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Credit Financier Home 6 yıl önce

*% 3 faiz kredisi sunmaktadır
* Nakitsiz Girişimci Sigortası
* Para için garanti

İyi kredi notu ile, Credit Financier Home, bireylere veya şirketlere veya kooperatif kuruluşlarına, endüstriyel ve kişisel faydalar amacıyla, teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunmaktadır.

İletişim Adresi: [email protected]

banner24

banner49