Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Dicle Edaş ekipleri kesilen elektriği tekrar açtı
Şanlıurfa’ nın Haliliye İlçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi 2032 sokak no.1’de ikamet eden 45 yaşındaki Fatma ve 51 yaşındaki Mehmet Reşit Akan çifti karanlığa gömülerek yardım bekliyor. 14 tane çocuğu olan ve biri engelli olan Reşit Akan, elektrik borcunu ödeyemediği için karanlıkta, mum ışığında oturuyor.
Daha önce İŞKUR’da kısa süreliğine çalışan ve daha sonra işten çıkarılan Reşit Akan, işsiz kalınca elektrik borcu da birikti. Mehmet Reşit Akan, 14 çocuğundan biri olan ve küçükken geçirdiği havale sonucu felç olan 29 yaşındaki engelli oğlu enfeksiyon solunum makinesi bağlı. Elektrikle çalışan cihazda, elektriğin kesilmesiyle işlevini kaybediyor.
Yaklaşık 9 bin TL borcu nedeniyle elektriğinin kesildiğini kaydeden Baba Reşit Akan Urfanatik çıkan haberin ardından bir çok kurum seferber oldu. Aileye başta yakacak ihtiyacı olmak üzere yardım sözü verildi. Elektrik dağıtım şirketi Dicle Edaş ise kesilen enerjiyi tekrar açtı, Akan'ın 29 yaşındaki engelli oğlu ise enfeksiyon solunum makinesi nefes almaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49