Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Devlet Kadrosundaki Doktorlar Özel Sektöre Geçiyor!
Şanlıurfa’da faaliyet gösteren özel hastaneler Devlet kadrosunda görevli bulunan Doktorlara naaş konusunda imkanları sınırlamayınca doktorlar görevlerini terk etmeye başladı.
Şanlıurfa Kadın Hastalıkları Hastanesinin başhekimi Op. Dr. Halef Aydın görevinden istifa ederek Şanlıurfa’da faaliyet gösteren özel bir hastanede normal hekim olarak göreve başladı.
Şanlıurfa’da son 1 yılda devlet hastanelerinde görev yapan kadrolu doktorlar Şanlıurfa’da özel hastane sayılarının artmasıyla istifa etmeye başlayınca hastanelerde doktor sıkıntısı yaşanmasına neden olmaya başladı.
Son olarak Şanlıurfa Kadın Hastalıkları Hastanesinde görevini Başhekim olarak sürdüren Op. Dr. Halef Aydın’da devlet görevinden istifa etti.
 Sağlık sektöründeki bu geçişler Yapan doktorlara tepki gösteren vatandaşlar mağduriyet yaşadıklarını söylediler.
Vatandaşlar” Biz devlet hastanelerinde maddi durumumuz olmadığı için gidip muayene olup tedavimizi sürdürüyorduk. Bize bakan doktorlar istifa edip özel hastanelere geçtiler. Ben şimdi oraya gidip doktoruma muayene olmaya çalışsam benden yüklü miktarda para istenecek, zaten param yok diye devlet hastanelerine gidiyor muayene oluyorum. Devlet biz vatandaşlara büyük hizmetler gerçekleştirip nerdeyse ücretsiz muayene oluyorduk, Şimdi doktorlar aldıkları maaşın 10 kat fazla teklifini alınca gidiyorlar olan vatandaşa oluyor. Devletimizden ricamız vatandaşların mağduriyetlerinin yaşanmaması için önlem almasıdır diyerek tepki gösterdiler.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49