Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesi mi 'Hastane Palas'mı?
Şanlıurfa'ya, çevre ilçe ve köylerden hastanede kalan yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar, gece geç olması ve havaların sıcak olmasını fırsat bilen refakatçiler Hastanesi bahçesinde kalıyor.
Şanlıurfa'ya hasta ziyaretine gelen vatandaşlar, gecenin geç saatlerinde köylerine dönecek araç olamayışı yanlarındaki battaniye sererek hastane bahçesinde yatıyorlar. Köylerinde sağlık ocağı bulunmadığı için hastaları Şanlıurfa'ya getirdiklerini belirten Vatandaşlar  “hastanede refakatçi olarak sadece bir kişinin kabul edildiği, bu yüzden bahçede yatmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Otelin geceliğinin en az 25 milyon lira olduğunu ifade eden vatandaşlar , "Dışarıda kalmamızın bir sakınca yok" dedi.
 
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne uzaktan hastalarını getiren vatandaşlar, ekonomik nedenlerden dolayı otele gidemeyince, hastane bahçesini ve otoparkını kullanmaya başladı. Hava sıcaklıklarının da artmasıyla bahçe ve otoparka serdikleri halı, kilim, battaniyelerin üzerinde hastalarını bekleyen vatandaşlar, yemeklerini de burada yiyor. Hasta yakınları için daha önceden hazırlanan 50 kişilik misafirhanenin dolması nedeniyle, birçok vatandaş bahçede dinlenmeyi tercih ediyor. Hasta ziyaretçileri, "Havaların sıcak olması nedeniyle hastane bahçesine halılar serip oturuyoruz. Malumunuz içerde beklememiz yasak, bunun için de bu tür yollara başvuruyoruz. Hastamız olduğu için eve de gidemiyoruz. Bizler de gündüzleri gölgelik bölgelere halılarımızı seriyoruz, dinleniyoruz. Evde yaptığımız yiyecekleri getirip, diğer hasta yakınları ile paylaşıp güzel bir ortam kuruyoruz. Akşamları ise havanın yine sıcak olması nedeniyle bahçelerde yatıyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49