Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Destek sizden güzel yarınlar çocuklarımızdan
Şanlıurfalılar Derneği “İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yardım Yapılması Hakkında Yönerge” Çerçevesinde "destek sizden güzel yarınlar çocuklarımızdan" projesi hazırlamıştır.
Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu "destek sizden güzel yarınlar çocuklarımızdan" Projesi Derneğimiz tarafından hazırlanarak müracaat  süresinde Ankara Valiliğine sunulmuştur. Projenin amacı;  Eğitim de fırsat eşitliği adına Şanlıurfa, İlçeleri ve köylerinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul öncesi ve sonrası sınıflarda eğitici ders aletleri, oyuncak, çocuk okuma kitapları ve eğitsel kollarda kullanılmak üzere el işi kâğıdı, grafon kâğıdı, yapıştırıcı vb materyallerin temin edilerek şartları elverişsiz okullara ve dar gelirli ailelerin çocuklarına dağıtılmasıdır. Çağımızın iletişim çağı olduğu bir zamanda interneti, bilgisayarı ve fotokopisi olmayan halen dar kıt imkânlarla eğitim veren okuma kitapları, ders aletleri ve araç gereçlerinden yoksun eğitim kurumlarımızda çalışan öğretmenlerin başarılarını arttırma ve ülkemize faydalı insanlar yetiştirmenin temeli olan okullarımıza bir nebze destek vermektir.  Özellikle ana sınıflarında eğitici ders aletleri ve oyuncak temini. Üst sınıflarda ise okuma kitabı ve performans ödevlerinde ihtiyaç duyulan el işi kağıdı, grafon kağıdı, yapıştırıcı vb materyallerin temini hususları hem öğretmelerimizi hem de öğrencilerimizi mutlu kılacaktır. Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu olarak Proje çalışmalarımızda işbirliği yapılan kurum olarak destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin İLCİ ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Ahmet Akbıyık’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca Projenin sonuçlanması hususunda Bakanımız Sayın Faruk Çelik  ve Saygıdeğer Milletvekillerimizin desteklerini bekliyoruz dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48