Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Dergah Camisinde Şehit Polis Kayadibi İçin Mevlid Okutuldu
İl Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Dergili kırsal Mahallesine 2 teröristin geldiği bilgisini alan güvenlik güçleri mahalleye operasyon düzenlendi. Operasyonda PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada her 2 terörist de etkisiz hale getirilirken Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi şehit oldu. Şehit olan Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi için Dergah Camisi'nde mevlit programı düzenlendi. Mevlide; Vali Abdullah Erin Tuna, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Büyükşehir Başkan vekili Faruk Bayuk, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, Şehit Aileler dernek başkanı Mehmet Yavuz, şehidin yakınları, çok sayıda vatandaş katıldı.
Cuma namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerifte binlerce kişiden oluşan cemaat Kayadibi ve diğer şehitlerin ruhlarına bağışlanmak üzere Fatihalar gönderdi. Ardından vatandaşlara ikramlar yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49