Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Dergah camisinde kitap dağıtımı yapıldı
Şanlıurfa Valiliği, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının desteklediği, Diyanet İşleri Başkanlığı Şanlıurfa il Müftülüğü ile Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hayata geçirdiği ‘Kendi Hayatına Lider Ol’ projesi kapsamında Cuma namazı sonrası Dergah u Camide 8 Bin Kitap dağıtıldı. Kitapları alan vatandaşlar içeriği konusunda meraklı olup kitabı hemen inceleme yapmayı da ihmal etmedi.
Şanlıurfa'da madde bağımlısı kitap dağıtımı yapıldı. Şanlıurfa Denetim serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap dağıtım töreni Dergah camisinde kılınan cuma namazından sonra yapıldı. Madde bağımlısı kitap dağıtım törenine Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili ve Kalkınma Bakanlığına Müşavir Doç. Dr. Abdulkerim Gök ve İl Müftüsü İhsan Açık, katıldı.  Törene katılan protokol üyeleri, yaklaşık 8 bin kitabı dağıttılar. 

Uyuşturucu ile mücadelenin tek başına olunmayacağını ve en büyük katkı destek aileden olduğunu belirten Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Anne ve Babalar bilinçlenmeli ve eğitim almalı ki, çocuklarını uyuşturucudan uzak tutabilsin dedi.
Kuş ‘Kendi Hayatına Lider Ol’ projesi kapsamında farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını bu zararlı alışkanlıklara karşı 8 bin adet kitap dağıttıklarını belirten Kuş," Türkiye’ de olduğu gibi Şanlıurfa da büyük bir sorun olan alkol ve sığara gibi kötü alışkanlıklarla mücadelede farkındalık sağlamak istiyoruz. Aileleri ve toplumu bilinçlendirmek için kitap dağıttık.Ebeveynlerin bu kitabı okumaları ve çocuklarına anlatmaları lazım. Bu alanda biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Sivil toplumları ve yerel yönetimleri bu sorunun içine katmalıyız. Dolaysıyla amacımız bunu sağlamak, basın olarak bunu duyurduğunuz için size ve Sayın Valimize vermiş olduğu destek için çok teşekkür ediyorum. Dedi.
Protokol üyeleri Cuma Namazı kılmaya gelen vatandaşlara ücretsiz olarak Madde Bağımlığının zararlarını anlatan kitapları dağıttı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49