Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Dere Pis Koku Kokuyor
Karşıyaka Mahalle  Muhtarı Parklar güzel derede ıslah edilse pis kokudan kurtuluruz.
9 Yıldır Karşıyaka Mahallesinde muhtarlık yapan Mıtar Sakat, Mahallelerinde Belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı parklarda ve yollarda herhangi bir sorunun kalmadığını söyledi. Sakat,  "Belediye Başkanımız Ahmet Fakıbaba'ya çok teşekkür ederiz. Sayesinde mahallemizde herhangi bir sorun kalmadı. Parklarımız düzeltti. Yollarımız da ufak pürüzler olsa da onlar da zamanla düzene girecektir. Bazı yollarımız ham ve toz duman altında kalıyor mahallemiz bu yollara asfalt dökülmesi gerekiyor.  Bu sorunlarımız da belediye çözerse başka bir sıkıntımız kalmayacak " dedi.
Sırrın'da bulunan derecen yakınan Mıtar Sakat,"Ama parkların ve yolların haricinde Sırrın Deresi sürekli kötü koku yayıyor. Bir de Karaköprü'nün kanalizasyon suları hep bu tarafa akıyor. Burada artık her yer bu sebepten dolayı yosun bağlamış. Bu sorunların çözülmesini istiyoruz. Çünkü halkın da sağlığı bozulabilir" diye konuştu.
Mahallelinin kendisinden çok büyük bir beklentisi bulunmadığını çünkü bir çok mahalleye oranla çok fazla sorun bulunmadığını ifade eden Sakat, "hepimiz tapularımızı aldık. ancak mahallemizin bir kısmı daha alamadı. Onların tek beklentisi bir an önce tapularını almak. bir de 505. sokak ana cadde ve nakliye araçlarının geçtiği güzergah. Harç taşıyan bütün araç buradan geçiyor ve mahalleli bu durumdan rahatsız buna bir çözümün bulunmasını istiyor" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49