Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

DEPSAŞ ‘a silahlı saldırı

DEPSAŞ ‘a dün gece saatlerinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Gece saat 02.20 sularında beyaz bir otomobilden kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan saldırıda yaralanan olmazken, hizmet binasına 5 el kurşun isabet etti.

Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Murat Karagüzel, saldırıyla ilgili güvenlik güçleri tarafından inceleme ve araştırma başlatıldığını belirterek, en kısa sürede faillerin bulunarak yargı önüne çıkarılacağına inandığını söyledi.

Karagüzel ayrıca saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, huzur ve güven ortamını bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48