Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Demokrasi Şöleni Meydanlarda Devam Ediyor
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da devam eden demokrasi nöbetlerine eşlik ediyor. Meydanlarda sürdürülen demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara eşlik eden Başkan Ekinci, nöbetlerin sürdürülmesi çağrısında bulunuyor.
FETÖ terör örgütüne mensup bir grup askerin darbe girişiminin bertaraf edilmesi sonrası sürdürülen demokrasi nöbetlerine eşlik edip alanlardan ayrılmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren meydanlardan ayrılmayan Başkan Ekinci, son olarak demokrasi nöbetinin sürdüğü Harran ilçesine de ziyarette bulundu. Yüzlerce araçlık konvoyla Harran’da devam eden demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara destek vermek üzere yola çıkan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi Harran’da, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz karşıladı. Belediye binası önündeki alanda süren demokrasi nöbetine katılan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci daha sonra konvoyla birlikte Şanlıurfa’ya hareket etti. Şehir merkezinde yüzlerce araçlık konvoyla ve bayraklarla Rabia meydanına geçen Başkan Ekinci ve beraberindekiler sabaha kadar süren nöbete eşlik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49