Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

 Demirören ikinci golünü attı
Şanlıurfa’da günlerdir Galatasaray- Eskişehirspor maçının Urfa’da oynanacağı konuşuldu. Futbol federasyonu yetkileri Gap Arena stadına gelerek gerekli inceleri yaptı.  Daha sonra Futbol federasyonu resmi sitesinde maçın Konya’da oynanacağı belirtildi. Federasyonun bu kararına Şanlıurfa’da bir çok STK’lardan tepki geldi.                  
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu yaptığı tepki açıklamasında,” Futbol Federasyonu Galatasaray-Eskişehir Karşılaşmasını Şanlıurfa’da yapacaklarını, burada engellilerimiz de maça giderek izleyecek olmalarından dolayı çok seviniyorduk..Bu sevinci Şanlıurfalı'larımıza ve engellilerimize  yaşatmak için çeşitli temaslarda bulunan ve kamu oyu oluşturan Büyük Şehir Belediye Başkanımız Celallettin Güvenç üzerine düşeni yaptı.
Galatasaray Eskişehir maçı Urfa’da oynanması beklenirken futbol federasyonun olumsuz tutumu bizleri üzerek, bu maçın Konya’da oynanmasına karar vermesi, geçen sene de  Şanlıurfa'ya gelen Futbol federasyonu başkanı Yıldırım Demirören  biz Şanlıurfalı'lara ve futbol severlere bir Müjde vererek Türkiye Andorra Milli maçı Şanlıurfa’da oynanacak diye herkesi sevindirmişti daha sonra bu maç Şanlıurfa’da oynanmadı Kayseri’ye verildi bu birinci gol du. Galatasaray Eskişehir Maçıyla da  ikinci  defa gol attı, Bakanım ,vekilim duyun bu sesi, Yıldırım Demirören'den geliyor gollerin sesi.Değerli Eskişehirsporlular ve  Şanlıurfa da bu maçı oynamak istemeyişinize de bir anlam veremedik .Unutulmamalı ki Sinop dan,Hatay'a,Hakkari'den Edirne'ye kadar Türkiye Cumhuriyeti sınırları olduğunu en ücra köşeye kadar rahatlıkla gidebileceğinizi...buna rağmen yine sizleri sevdiğimizi biliniz.
Biliniz ki futbol kardeşliğe yaklaştıran ve insanların misafirperverliğinin olup olmadığını açığa çıkaran bir olgu olduğunu da unutmayın. Biz Eskişehirlileri seviyoruz, onlarında bizleri seveceğine inanıyoruz. Haydi Eskişehirliler Şanlıurfa ya Zihinsel engellilerin evlerine konaklamaya beklediğimizi kamu oyu ile paylaşırız. 


sanlıurfa kupa macına tepki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49