Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Demirkol, 'Hasta Yakınlarını Yazın Sıcaktan, Kışın da Soğuktan Korunmalarını Sağladık'

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla yapımına başlanılan ve Ekim 2017’de, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesinde hizmete sunulan Hasta Yakınları Misafirhanesi, ilçe dışından veya kırsal mahallelerden gelen hasta yakınlarının konakladığı adres oldu. Kadın ve erkekler için iki ayrı bölümden oluşan tesis, hasta yakınlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir sistemle dizayn edildi. Hasta yakınları, misafirhanede konaklarken, monitör aracılığıyla da hastalarının durumunu takip edebiliyor.

Gece saatlerinde Hasta Yakınları Misafirhanesini ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol, hastalarını bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Misafirhaneden duydukları memnuniyeti dile getiren hasta yakınları, Başkan Demirkol’a teşekkürlerini ilettiler.

Hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini de ileten Başkan Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

“Hasta yakınları misafirhanemizde ikamet eden halkımızla bir araya geldik. Bu misafirhanemiz, gerek Haliliye’nin kırsalından, şehir merkezinden, gerekse diğer ilçe ve illerden gelen hastalarımızın yakınlarının hizmetine sunulmuştur. Dolayısıyla uzak mekanlardan gelenler için gece saatlerinde gidip gelmeleri mümkün değil ve hastalarıyla bağlantılarını kopartmak istememektedirler. Bu nedenle bu misafirhanemize, Şanlıurfa’nın çeşitli ilçeleri ve illerden hasta yakınları gelmektedir. Allah, tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin.”

Ceylanpınar’dan gelen Muhittin Gözen isimli vatandaş ise, “Başkanımızdan razıyız. Gece vaktinde başkanımız bizi ziyaret etti. Allah kendisinden razı olsun. Şanlıurfa halkı başkanımızdan razı, kendisini seviyoruz. Buradaki misafirhane için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Burada herkes memnun ve misafirhanede bayanlara ayrı, erkeklere ayrı yer var. Klima, buzdolabı, yastık var. Gerçekten 5 yıldızlı otel gibi. Hasta yakınları, gece yarısı dışarda yatmıyor ve evleri gibi rahatlar” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol, hasta yakınlarıyla görüşten sonra misafirhaneden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49