Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Demirkol, Esnafından Evet İçin Destek İstedi
Başkan Fevzi Demirkol, 15 sivil toplum kuruluşunun ortaklaşa kurduğu evet standının açılışına katıldı. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve belediye meclis üyeleri, AK Parti teşkilat üyeleri ile kuruluş temsilcilerinin yer aldığı açılışta konuşan Başkan Fevzi Demirkol, STK’lara yaptıkları birliktelikten dolayı teşekkür etti. Başkan Demirkol, “15 kuruluşun birlikteliği bizler için çok önemli. Sizler gençleriniz, bizim geleceğimizsiniz. O bakımdan bizim için önemlisiniz. Milletimizin istikbali aynı şekilde sizlere bağlı o bakımdan sizler bizim en kıymetli varlıklarımızsınız. Bu birliktelik çok çok önemli, her biriniz okyanusta birleşmeye arzulu birer nehir gibisiniz. O büyük okyanusta hepiniz aynı hedefe doğru devletin ebet müddet devamı için, ilahi kelimetullah için mücadele ediyorsunuz. Allah mücadelenizi, gayretinizi daim etsin. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.
Bölgede yaşanan gelişmelere de değinerek, 16 Nisan’da evet oyu verilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Demirkol, şunları kaydetti:
“Ülkemiz ve bu bölgede etkili güçlerin yapmış olduğu oyunlar nedeniyle; bölgemizde sıcak gelişmeler var. Arap baharı diye başlattıkları Müslümanı Müslümana öldürttükleri, devletleri devletlere düşman ettirdikleri bir coğrafyada yaşıyoruz. O bakımdan 16 Nisan’da sizin oyunuza sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili halk oylaması çok önemli. Devletin hızlı karar alma kabiliyetini geliştireceksiniz.”
KAMBERİYE ESNAFINDAN EVET İÇİN DESTEK İSTEDİ
Başkan Fevzi Demirkol, açılışın ardından Kamberiye Mahallesini ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla görüşerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Başkan Demirkol, vatandaşlardan 16 Nisan’daki referandum için evet desteği istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48