Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Demet Saatçi Güven'e Büyük Teveccüh

31 Mart seçimleri için aday listelerinin teslim edilmesiyle seçim maratonunun ikinci etabı da başlamış oldu. AK Parti kadın kolları başkanı Demet Saatçi Güven Haliliye Belediye Meclisi için birinci sıradan aday gösterildi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven Türkiye için dönüm noktası niteliğinde olan 24 Haziran seçimlerine yönelik yapmış olduğu çalışmalarla takdir toplamıştı.

Seçim çalışmaları kapsamında gruplar halinde vatandaşlara ulaşan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve üyeleri her kapıyı çalarak, esnafı ziyaretleriyle 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatmıştı AK Kadınlar gittikleri her yerde AK Parti'nin son 16 yılda yaptığı hizmetleri gösteren broşürleri dağıtarak 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'nin Şanlıurfa'da zaferle çıkmasına büyük katkı sağladı.

AK Parti'nin elde ettiği zaferlerin altında, ülkesinin geleceğini düşünen fedakâr ve cefakâr kadınların büyük emek ve katkıları olduğunu söyleyen AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, “24 Haziran seçimleri için var gücümüzle gece-gündüz demeden çalıştık, çalışmamızın meyvesini aldık. Biz sadece seçim zamanlarında sahada değil, her zaman vatandaşlarımızla omuz omuza olmayı sürdürdük. Şimdi ise 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, 'Durmak yok, yola devam"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayse ay 5 yıl önce

Demet hanim seninle gurur duyuyoruz iyiki varsin iyiki seni tanimisim seni seviyorum yaptiklarin için tesekurler atlastan ayse abla

banner24

banner49

banner48