Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Della Miles Suriye Sınırda

Michael Jackson ile Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ve Türkiye'ye yerleştikten sonra Müslüman olan ABD'li Della Miles, Şanlıurfa'ya geldi.

Uçakla Gap havaalanına inen Della Miles daha sonra Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine geçti. Della Miles Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı destek amaçlı Akçakale'ye geldi. Miles Akçakaleleriler tarafından sevgi seli ile karşılandı.

Uzun yıllar müzik dünyasında Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere, dünyaca ünlü isimlere vokalistlik yapan, 2018 yılında da Muğla'nın Köyceğiz İlçesi Dalyan Kanalı kıyısına yerleşen Della Miles, sosyal medya hesabında Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi. Ardından Akçakale ilçesine gelerek yerinde desteğini gösterdi. Miles, Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen saldırının ardından Müslüman olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek dikkatleri üzerine toplamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48