Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

DEDAŞ Hakkında suç duyurusu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ ilçe içme suyunu elektriğini kesen  DEDAŞ hakkında suç duyurusu yaptı.
ŞUSKİ'den yapılan açıklamada,
Şanlıurfa merkez ve ilçelerimizde içme suyu ve arıtma tesislerine ait elektrik abonelerinin borçları düzenli olarak ödenmesine, cari borcu bulunmamasına ve devir alınan borçlarla ilgili elektriklerin kesilmemesi yönünde 4.Asliye Hukuk Mahkemesi 2014/520 esas sayılı davada ihtiyati tedbir kararı alınmış olmasına rağmen keyfi ve hukuksuz olarak bazı içme suyu tesislerimizin elektriklerini kesen şehri susuz bırakan DEDAŞ yetkililerinin cezalandırılması için Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.
Ayrıca mevcut durumdan DEDAŞ İl Müdürlüğüne bilgi verilerek bu hukuksuz eylemlerinden vazgeçmeleri, haksız bir biçimde kesilen elektriğin tekrar bağlanması ve bir daha abonelerin elektriklerinin kesilmemesi için yazışmalar yapılmıştır.
Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerimizde yaşanan ve yaşanacak olası elektrik kesintilerinden kaynaklı, içme suyu aksaklıklarının sorumlusu DEDAŞ İl Müdürlüğüdür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49