Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

 Daha 4 günlük iş bulmuştu terör kurbanı oldu
 Mustafa Bayar(ÖZEL HABER)
Mardin’deki patlamada ölen TIR sürücüsünün eşi  teröre tepki göstererek, "Benim eşim çocukların geçimi için yollardayken şehit düştü ben ağlamayacağım dim dik durup çocuklarıma bakacağım" dedi.
Geçtiğimiz hafta Mardin’in Ömerli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı’na bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda olay yerinden geçen TIR sürücüsü Halil İbrahim Sevimli yaşamını yitirdi, aralarında sivillerin de bulunduğu 16 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 39 yaşındaki TIR sürücüsü Halil İbrahim Sevimli Eyyübiye ilçesinde bulunan Hacı Lütfullah camisinde Türk bayrağına sarılı tabutu getirilen Sevimli'nin cansız bedeni Cuma namazın ardından Harran aile kapı mezarlığına defnedildi.
Bombalı patlamasında hayatını kaybeden Tır sürücü Halil İbrahim Sevimli,  6 ay işsiz gezdiği dört gün önce bir Tır'da şoförlük bulunduğu ilk işinde çocukları Mehmet Yaşar(14), Abdülsamet(12) ve Ahmet Efe Sevimli(4) için  bayramlık elbise almak için uğraşan tır sürücüsü çocuklarına yetişmek için ev gelirken Ömerli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı’na bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti. Geriye kalan 4 kişilik Sevimli ailesi, Eyyübiye ilçesinde akrabaların kendilerine tahsis ettiği evde yaşam mücadelesi veriyor. Sevimli ailesi yetkililerden yardım bekliyor.
Çocukların bayram harçlığı için yola çıktı
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Halil İbrahim Sevimli'nin 15 yıllık eş 36 yaşındaki Zeliha Sevimli Terör hem eşini hem aşını aldığını belirten Sevimli,"İşim 6 aydır işsizdi Pazartesi işe başladı, olayda Cuma gecesi gerçekleşti. Ekmek parası için Bayram harçlığı için çocuklarına bayram elbisesi almak için yollara çıktı aradı  geleceğim çocuklara bayramlık alacağız dedi. Yolda tuzak kurdular eşim terör kurbanı oldu. Kiracıyım 3 çocuğumla ortada kaldım, 2 çocuğum okul okuyor, Devlet büyüklerinden yardım istiyorum şimdiye kadar arayıp soran hiç olmadı. Eşim kaza geçirmedi terör kurbanı oldu bizi arayıp sormaları lazımdı ama ben ayakta dim dik duracağım ağlamayacağım eşim cennetlik oldu. Şehit oldu ekmek parası için yola çıktı 6 aydır işsizde eşim Pazartesi işe başladı çocukların harçlığı için bayramlık alacaktık iftara yetişirim dedi ama yetişmedi, eşim şehit oldu, ama bizi soran olmadı"dedi.
Terör babamızı elimizden aldı
TIR sürücüsü Halil İbrahim Sevimli en büyük oğlu Mehmet Yaşar Sevimli,"Terör babamızı elimizden aldı, Babam ekmek parası için Mardin'e gitti ama orada terör kurbanı oldu. Bize bayramlık alacaktı, iftara yetişecekti iftarımızı açacaktık "diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49