Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanından af istiyor
Cezaevinde öz bakımını yapamayan Hükümlü i Cumhurbaşkanı'ndan 'af' İstiyor. Şanlıurfa'da, cinsel istismar davasında hükümlü bulunan 98 yaşındaki Şaban Kırık , cezasını çektiği cezaevinde gözleri görmeyen,ileri derecede hasta olan ve öz bakımını yapamadığı için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den af istiyor .
 
Şanlıurfa'da, 1 yıldan beri Akçakale cezaevinde iddiaya göre cinsel istismar davasında hüküm giyen Şabab Kırık,bana iftira atıldı.Benim cinsel ilişkiye giremeyeceğim doktor raporuyla sabit olmasına rağmen haksız bir iftira nedeniyle ceza aldım.Ancak böyle bir suçu işlemeyeceğim alınan doktor raporuyla sabit olmasına rağmen ceza aldım.Bu suçlama ve iftirayı bana atan yanımda öz bakımım karşılamam için hizmetçi tuttuğun bayan tarafından ve beni sevmeyen köylüler ve tarafından atıldı.Ancak kendimi ne çocuklarıma ne de mahkemede hakime anlatabildim.
Ben suçlu değilim,böyle bir şekilde iftiraya uğradım.Harran Üniversitesi Araştırma hastanesinde aldığım raporum mevcuttur.Bu raporda cinsel fonksiyonlarımı yerine getiremeyeceğim yazılı olmasına rağmen halen tutukluyum.Ben bu yaşa gelmiş bir insan olarak bu yüz kızartılmış suçtan kurtulmak için aldığım raporlarla kanıtlamama rağmen hüküm giydim.Ancak 1 yıldan beri cezaevinde cezamı çekiyorum Cezam 3 yıl 4 aydır. Fakat,şu anda kendi özbakımımı bile yapamayacak kadar gözlerim görmüyor.Kendi elbiselerimi ve öz bakımımı diğer hükümlülere para karşılığı yaptırıyorum.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'den af istiyorum.Beni affetsin.
Çünkü dışarıda bile yürüyemeyecek kadar hasta ve özbakımımı yapamıyorum.İçeride halim perişan lütfen sayın Cumhurbaşkanıma sesleniyorum,ben terörist değilim,hayatım boyunca hiçbir şaibeli işe karışmadım.Ancak bir iftiraya kurban gittim.Bana yardım edin bir an önce cezamı affedin ömrümün son nefesini dışarıda tamamlamak istiyorum. Dedi.
 
Başta Şanlıurfa kamuoyu ve STK'lar benim gibi ileri derecede yaşlı ve hasta olan öz bakımını yapamayan birisi için İnsanlık namına,Adalet Bakanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı'na başvurarak benim için af talebinde bulunmalıdır dedi. Şaban Kırık, şu ana kadar kendi derdini anlatamamaktan şikayet etti.
Cezaevinde ölmek istemediğini söyleyen Şaban Kırık, "yaşlılığım ve hastalığım iyice ilerledi. Belki cezaevinden çıkmadan öleceğim. Şanlıurfa Akçakale Yarı Açık Cezaevi'ne ihtiyaçlarımı karşılamak için diğer hükümlüler bana refakat ediyor.Tek isteğim ve umudum Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ün beni affederek,geride kalan ömrümü dışarıda geçirmektir" diye konuştu. Cumhurbaşkanı'ndan kendisine af isteyen Şaban Kırık, "Ömrümün son günlerini çocuklarımın yanında geçirmek istiyorum. Cezaevinde gün geçtikçe hastalığım ve yaşlılığım ilerliyor. Çaresiz bir durumdayım. Devlet büyüklerimiz tarafından affedilmeyi dört gözle bekliyorum. Cumhurbaşkanımız ne olur beni affetsin ve ömrünün kalanını dışarıda geçirme imkan tanısın" diye gözyaşı döktü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49