Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı miting hazırlıkları sürüyor

11 Nisan Spor Salonunda saat 15.00'de gerçekleştirilecek büyük miting ve ardından yapılacak olan AK Parti 6. Olağan İl Kongresi öncesi alanda incelemelerde bulunarak işçilerle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa'da en iyi şekilde ağırlanması için tüm hazırlıklar son sürat devam ettiğini belirtti.

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya duyduğu muhabbete değinerek, Tüm Şanlıurfalıları düzenlenecek olan büyük mitinge davet etti.

Hazırlıkları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Büyük mitinge gelecek olan

vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanmak üzere planlaması yapıldı. Allah'ın izni ile hiç bir sıkıntı olmadan ilk olarak miting ardından da AK Parti teşkilatımızın organize ettiği 6. Olağan kongreyi gerçekleştireceğiz. Allah'ın izni ile programların bitmesiyle Sayın Cumhurbaşkanımızı güzel bir şekilde uğurlayacağız. Emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızı, sahada çalışan tüm personelimi kutluyor ve teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49