Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerine sert çıktı
Topçu Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa milletvekilleri ve on binler katıldı.
Erdoğan: Bu katil sürülerine gerekli dersler verilecektir. İdam Meclis'ten geçsin ben bunu onaylarım. Bir katili affetmek devletin hakkı değildir. Bu alçakların, bu teröristlerin masum insanları öldürdükten sonra bunları beslemek gibi bir hakka sahip değiliz.
İhanet nöbetini devralıyorlar. Yiğitçe ortaya çıkıp bizimle mücadele edemiyorlar. Terör örgütleri üzerinden bizi yola getirmeye çalışıyorlar. Ciğeri beş para etmez teröristlere bu millet teslim olur mu?
Dün İzmir’de şehit olan adliye çalışanı ve polis memuruna  Allahtan rahmet diliyorum. Ele geçirilen silahlar bombalar ve mühimmat  teröristlerin oraya çok büyük katliam için geldiğini gösteriyor. Emniyet teşkilatımızın aldığı önlemler sayesinde teröristler kontrol noktasında durdurulmuş ve büyük bir felaketin önüne geçilmiştir.
Gözünü kan bürümüş katil sürüleri aleni bir işbirliği halinde saldırılarına devam ediyor. İdam parlamentoya gelir ve  parlamentodan geçmesi halinde ben bunu onaylarım. Çünkü bir katili affetmek devletin hakkı değildir. Ancak varislerin hakkıdır. Devlet kendisine işlenen suçları affetme hakkına sahiptir. Bu alçakların masum insanları öldürmesi neticesinde onları ağırlamak beslemek gibi bir hakka sahip değiliz.
Artık şu gerçeği kimse inkar edemez. Bu örgütleri birileri özellikle silahlandırıp Türkiye’nin üzerine salıyorlar.  Bu millet ölürsem şehit, kalırsam gaziyim diyerek 15 temmuz’da darbecileri püskürtmüş bir millettir. Yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünüyorlarsa onlara bir kez daha yazıklar olsun.
Tankları durduran gençliğimiz var. Ömer Halisdemirler var. Bu milleti ve devleti kim yıkabilir?
urfalıyam dağlıyam
bahçeliyem bağlıyam
ben yürekten vuruldum
ciğerimden dağlıyam
Sizin her biriniz Batı'ya karşı savaş açtınız. Ensar oldunuz.
Urfa işgale karşı direnerek, kendi bağımsızlığını kendisi kazanmış ve bu sebepler de ‘Şanlı’ sıfatını almıştır. 2015 Temmuz’undan bu yana terörle mücadelede 12 Şanlıurfalı askerimiz polisimiz şehit oldu. 15 Temmuz’da da 4 Şanlıurfalı kardeşimiz FETÖ ihanet şebekesinin karşısına dikilip şehit oldu. Şehitlerimiz var canımız yanıyor ama onların da inlerine girdik, onları tepeliyoruz tepelemeye de devam edeceğiz. Cerablus’a, El Rai’ye girdik mi girdik, El Bab’ı kuşattık mı? Şehitlerimizi bire 10 katlıyoruz. Her şehidin onlara bedeli çok ağır oluyor. Artık gelip de Suriye’den bu toprakları kuşatamayacaksın. Kandil’de, Güneydoğu’da PKK varmış PYD varmış kim olursa olsun bu ülkede terör estirenler bunun bedelini ödeyeceklerdir.
Şehit Hastanesi kuralım demiştik. 14 yıl önce, şimdi Şanlıurfa’nın merkezinde inşallah Bin 700 yataklı hastanesi yapacağız. İhalesi yapıldı, inşallah inşaatı başlıyor. İnşallah 2-3 yıl içerisinde o hastanemiz de biter ve daha sonra Şanlıurfa’nın sağlık sorunu kalmaz, modern bir şehre bu tür hastaneler yakışır. Biz sizi Allah için seviyoruz, biz bu milletin aşığıyız, bu vatanın dertlisiyiz"dedi.
Konuşların ardında Şanlıurfa'da tamamlanan tesislerin toplu açılış töreni yapıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49